Previous Next

Qendra e Thirrjeve

Tel: +381 (0) 38 500 400;

Lajme & Ngjarje

Nënshkruhet marrëveshje e mirëkuptimit me Ministrinë e Administratës Publike për pagesën e shpronësimit për pronat e N.sh Banka e Lubjanës dhe N.sh Metal Holding

Drejtori Menaxhuesi i AKP-së z.Valon Tolaj dhe Zv. Drejtori Menaxhues-likuidimi z.Avni Jashari, janë takuar sot me Ministrin e Administratës Publike, z. Mahir Yagcilar, me ç‘rast është nënshkruar Marrëveshja e Mirëkuptimit për pagesën e shpronësimit për pronat e N.SH. Banka e Lubjanës dhe N.SH. Metal Holding.

Bordi i Drejtorëve miraton transferimin e 106 milion eurove në buxhetin e Republikës së Kosovës

Bordi i Drejtorëve i Agjencisë Kosovare të Privatizimit mbajti mbledhjen e tij të jashtëzakonshme me qëllim të optimizimit dhe arritjes së shitjeve të planifikuara me 15 prill 2019.

AKP-ja shpërndan 1,249,202.00€ të 20% edhe për 12 NSH

Agjencia Kosovare e Privatizimit (AKP-ja) ka bërë shpërndarjen e fondeve të njëzet për qind (20%) nga çmimi i shitjes të dedikuara për punëtorët e 12 ndërmarrjeve shoqërore (NSh).

Shiko te gjitha

1483

Shitje

97

Valë të shitjeve

119077916

Shpërndarja e 20%-it

684772221

Fondi i grumbulluar

AKP shpall Shitjen e Aseteve - 46

Agjencia Kosovare e Privatizimit është e ngarkuar për të privatizuar Ndërmarrjet Shoqërore në Kosovë përmes metodës së spin-off-it dhe likuidimit. Investitorët ftohen ti blejnë përmes tenderit të hapur dhe konkurrues asetet e disa NSH të caktuara, listuara tani në Shitjen e Aseteve 46.

Data e Dorëzimit dhe Hapjes së Ofertave është me: 08.05.2019

Storiet e Suksesit

Industria Ushqimore “AbiProgres” (“Abi-Elif”)

Përveç linjave të prodhimit dhe përpunimit të pemëve dhe perimeve, në kuadër të kompanisë operon edhe njësia e produkteve të qumështit si dhe si linjë e re ka filluar pr...

Hotel Nora

Që nga viti 1996 deri në privatizim ndërmarrja nuk ishte funksionale dhe në të nuk punonte asnjë punëtor.

Hotel Theranda

Para privatizimit Hotel Theranda në Prizren ishte mjaft e dëmtuar dhe nevojiteshin investime substanciale për ri-funksionalizim.

Shiko te gjitha