Previous Next

Qendra e Thirrjeve

Tel: +381 (0) 38 500 400;

Lajme & Ngjarje

Kryeministri Haradinaj: AKP-ja institucion i rëndësishëm në zhvillimin ekonomik të vendit

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, gjatë ditës së sotme ka zhvilluar një vizitë pune në Agjencinë Kosovare të Privatizimit, ku është pritur nga Bordi Drejtues i kryesuar nga u.d. kryesuesi i Bordit, Skender Komoni dhe Drejtori Menaxhues i AKP-së, Valon Tolaj.

AGJENCIA KOSOVARE E PRIVATIZIMIT SHPALLI SHITJEN E ASETEVE TË NDËRMARRJEVE PËRMES LIKUIDIMIT – 43A

Agjencia Kosovare e Privatizimit (AKP) zyrtarisht ka shpallur shitjen e aseteve përmes likuidimit nr.43A. Lista e tenderëve për privatizim me shitje të aseteve nr. 43A përmban 33 asete/njësi. Të gjitha këto njësi/asete do të privatizohen përmes metodës së shitjes përmes likuidimit.

MBLEDHJA E BORDIT TË DREJTORËVE TË AKP-SË 14.12.2018

Bordi i Drejtorëve i Agjencisë Kosovare të Privatizimit mbajti mbledhjen e radhës me 14 dhjetor 2018. Me rastin e skadimit të mandatit të zëvendës kryesuesit të Bordit, z. Bajram Zejnullahu, Bordi emëroi Zëvendës Kryesuesin e ri të Bordit të Drejtorëve të AKP-së z. Skender Komoni mandati i të cilin fillon prej datës 17 dhjetor 2018.

Shiko te gjitha

1483

Shitje

97

Valë të shitjeve

119077916

Shpërndarja e 20%-it

684772221

Fondi i grumbulluar

AKP shpall Shitjen e Aseteve - 43A

Agjencia Kosovare e Privatizimit është e ngarkuar për të privatizuar Ndërmarrjet Shoqërore në Kosovë përmes metodës së spin-off-it dhe likuidimit. Investitorët ftohen ti blejnë përmes tenderit të hapur dhe konkurrues asetet e disa NSH të caktuara, listuara tani në Shitjen e Aseteve 43A.

Data e Dorëzimit dhe Hapjes së Ofertave është me: 23.01.2019

Storiet e Suksesit

Hotel Theranda

Para privatizimit Hotel Theranda në Prizren ishte mjaft e dëmtuar dhe nevojiteshin investime substanciale për ri-funksionalizim.

Mulliri Fushë Kosovë

Mulliri i Fushë Kosovës është privatizuar në vitin 2007 me çmim prej 2.5 milion euro.

Birraria Peja

Birraria e Pejës ka filluar prodhimin në vitin 1971 dhe deri në vitin 2006 ka qenë pronë shoqërore.

Shiko te gjitha