Previous Next

Qendra e Thirrjeve

Tel: +381 (0) 38 500 400;

Lajme & Ngjarje

Nënshkruhet marrëveshje e mirëkuptimit me Ministrinë e Administratës Publike për pagesën e shpronësimit për pronat e N.sh Banka e Lubjanës dhe N.sh Metal Holding

Drejtori Menaxhuesi i AKP-së z.Valon Tolaj dhe Zv. Drejtori Menaxhues-likuidimi z.Avni Jashari, janë takuar sot me Ministrin e Administratës Publike, z. Mahir Yagcilar, me ç‘rast është nënshkruar Marrëveshja e Mirëkuptimit për pagesën e shpronësimit për pronat e N.SH. Banka e Lubjanës dhe N.SH. Metal Holding.

Bordi i Drejtorëve miraton transferimin e 106 milion eurove në buxhetin e Republikës së Kosovës

Bordi i Drejtorëve i Agjencisë Kosovare të Privatizimit mbajti mbledhjen e tij të jashtëzakonshme me qëllim të optimizimit dhe arritjes së shitjeve të planifikuara me 15 prill 2019.

AKP-ja shpërndan 1,249,202.00€ të 20% edhe për 12 NSH

Agjencia Kosovare e Privatizimit (AKP-ja) ka bërë shpërndarjen e fondeve të njëzet për qind (20%) nga çmimi i shitjes të dedikuara për punëtorët e 12 ndërmarrjeve shoqërore (NSh).

Shiko te gjitha

1483

Shitje

97

Valë të shitjeve

119077916

Shpërndarja e 20%-it

684772221

Fondi i grumbulluar

AKP shpall Shitjen e Aseteve - 46

Agjencia Kosovare e Privatizimit është e ngarkuar për të privatizuar Ndërmarrjet Shoqërore në Kosovë përmes metodës së spin-off-it dhe likuidimit. Investitorët ftohen ti blejnë përmes tenderit të hapur dhe konkurrues asetet e disa NSH të caktuara, listuara tani në Shitjen e Aseteve 46.

Data e Dorëzimit dhe Hapjes së Ofertave është me: 08.05.2019

Storiet e Suksesit

Vreshtaria Stone Castle

Vreshtaria dhe veraria “Stone Castle” në Rahovec është veraria më e madhe në Kosovë dhe ndër më të mëdhatë në rajon.

Fabrika e Re Radusha

Fabrika në Radushë të Istogut është privatizuar në vitin 2010 dhe nga një fabrikë jofunksionale për procesimin e drurit është shndërruar në fabrikë për përpunimin e qumë...

Ferronikeli

Ferronikeli është investimi më i madh privat në industrinë e rëndë në Kosovë. Kjo ndërmarrje punëson 900 punëtorë, si dhe mbi 250 përmes kontraktorëve të ndryshëm.

Shiko te gjitha