Previous Next

Qendra e Thirrjeve

Tel: +383 (0) 38 500 400;

Lajme & Ngjarje

MBLEDHJA E BORDIT TË DREJTORËVE TË AKP-SË 28.4.2022

Bordi i AKP-së aprovoi listën e shitjes së aseteve në likuidim SHAL 56 për vendosje në tender publik. Bordi i Drejtorëve i Agjencisë Kosovare të Privatizimit mbajti mbledhjen e tij të rregullt ku u azhurnua mbi zhvillimet e fundit lidhur me aktivitetet gjatë muajit prill.

Tryezë diskutimi për Strategjinë Përmbyllëse të AKP-së

Agjencia Kosovare e Privatizimit dhe Komisioni Parlamentar për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti mbajti tryezë diskutimi për Strategjinë Përmbyllëse të AKP-së 2022-2024. Mirëseardhje dhe një fjalë rasti e mbajti kryesuesi i Bordit të Drejtorëve të AKP-së, z. Nazmi Mikullovci.  Ministrja e Ekonomisë Znj. Artane Rizvanolli shpalosi qëndrimet e Qeverisë lidhur me Strategjinë Përmbyllëse të AKP-së, po ashtu me fjalë rasti tryezës së diskutimit ju drejtua edhe kryetari i Komisionit Parlamentar për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti, z.Ferat Shala.

Dhoma e Posaçme e Gjykatës Supreme të Kosovës lejon përmbylljen e procesit të likuidimit për NSh “Dardania”

Agjencia Kosovare e Privatizimit njofton opinionin e gjerë publik se ka pranuar një Aktvendim të lëshuar nga Dhoma e Posaçme e Gjykatës Supreme të Kosovës (DHPGJSK) përmes të cilit lejohet përmbyllja e procesit të likuidimit për:​​​​​​​ PEJ145 NSh “Dardania" me seli në Pejë

Shiko te gjitha

2065

Asete të shitura

116

Valë të shitjeve

€757,479,694

Shuma e shitjeve

€155,856,378

Shpërndarja e 20%-it

NJOFTIM për ish-punëtorët e Ndërmarrjeve Shoqërore

Agjencia Kosovare e Privatizimit njofton të gjithë ish punëtorët e Ndërmarrjeve Shoqërore në vijim: “Fapol” në Podujevë, “Apiko” në Deçan, “Ekonomia e Pyjeve” në Prishtinë, KB “Pirana” në Prizren, dhe “Stacioni i Veterinës” në Rahovec, se publikimi i Listave përfundimtare për përfitimin e 20%, do të bëhet me datë 17, 18, 19, 20, 21 Mars 2022.

Listat mund ti gjeni në webfaqen e Agjencisë Kosovare të Privatizimit në linkun: www.pak-ks.org

 

 

€398,233,741

Fondi i transferuar në Buxhetin e Kosovës

€179,093,987

Fondi në dispozicion

Storiet e Suksesit

Fabrika e Ujit Mineral & CO₂

Fabrika e Ujit Mineral & CO₂ në Kllokot ka arritur që për një periudhë të shkurtë të jetë një ndër kompanitë më të suksesshme për prodhimin dhe përpunimin e ujit minera...

Hotel Theranda

Para privatizimit Hotel Theranda në Prizren ishte mjaft e dëmtuar dhe nevojiteshin investime substanciale për ri-funksionalizim.

Ferronikeli

Ferronikeli është investimi më i madh privat në industrinë e rëndë në Kosovë. Kjo ndërmarrje punëson 900 punëtorë, si dhe mbi 250 përmes kontraktorëve të ndryshëm.

Shiko te gjitha